RESTAURANT HET PAKHUIS

RESTAURANT HET PAKHUIS Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 185 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Restaurant Het Pakhuis. Meer weten? Ontdek meer

12 jun 2022 om 21:07 Erg lekker gegeten! Alleen heel jammer dat de salade geitenkaas niet meer op het menu staat. Die was ook heerlijk.
2 jun 2022 om 4:31 Lekker ribs en lieve bezorgster.
28 mei 2022 om 19:38 Eten was zo ontzettend weinig dat prijs en kwaliteit totaal niet overeenkomen. 1 spies ossenhaas, bruine harde patat en de fetakaas salade is niet de kwaliteit die ik tot nu toe gewend was. Weinig sla en droge feta in bladerdeeg? Slechte zaak!
20 mei 2022 om 19:58 Heerlijk gegeten! Smakelijke start van het weekend.
19 mei 2022 om 19:01 Heerlijk.
29 apr 2022 om 18:58 Wederom voortreffelijk gegeten!
28 apr 2022 om 20:01 Late bezorging. Overgare spareribs. Te zoute frites.
22 apr 2022 om 13:32 Om 17.45 eten besteld en gemeld dat ik het om 18.45 wilde ontvangen. Er staat een levertijd van 45-60 minuten. Uiteindelijk kwam ons eten pas om 19.15! Het eten zelf was lekker, al was het erg jammer dat er nog veel zeentjes in de ossenhaas zaten.
20 apr 2022 om 19:37 Heerlijk gegeten. Klasse!
13 apr 2022 om 19:47 De rode wijn-balsamico saus die eerst bij de ossenhaas zat was lekkerder dan de champignonsaus van vandaag
3 apr 2022 om 20:18 Goeie spareribs, lekker mals. Alleen jammer grote portie besteld maar was weinig. Verder een aanrader!
26 mrt 2022 om 20:27 Heerlijk en betaalbaar eten en goede porties. Ze waren alleen de loempia’s vergeten. Voordat ik kon bellen werd ik al gebeld. Werd nageleverd alleen dat duurde wel 30 minuten waardoor we eigenlijk al klaar waren. Toch super netjes dat het nog kwam